Mobilna prijavna konzola

Evidentiranje delovnega časa na različne načine je verjetno stvar, ki jo pozna že vsako podjetje . Večina si to predstavlja kot terminal na steni ter kartico, s katero se prijavimo ali odjavimo. Takšni sistemi so nadomestili še starejše kartične sisteme. Še vedno pa se pojavlja problematika prijave pri podjetjih, ki pogosto menjujejo lokacije in tam nimajo niti internetnega dostopa, sploh na gradbenem področju. Uporaba mobilnih telefonov pa prav tako ni praktična . Zato smo sistemu evidentiranja delovnega časa eTM, dodali še mobilni registrator.

To je naprava, ki nadomesti klasični registrator v mobilni in brezžični obliki. Deluje lahko na baterije ali priključena na omrežje, za internet lahko poskrbijo mobilni podatki, v primeru brez signala pa se sinhronizacija podatkov izvede na sedežu podjetja ali vsepovsod drugje z internetno povezavo.

Naprava podpira tudi branje črtnih kod, kar smo implementirali v sistem, kot prijavo na opravila. Uporabnik se prijavi na delovno mesto in prebere črtno kodo opravila, ki ga izvaja. Podjetje s tem pridobi točen pregled nad potrebnim časom za različna opravila, kar pripomore k realnemu izračunu stroškov.

Video prikaz delovanja:Video prikaz prijave na opravila:


Brezplačno testiranje eTM

Izpolnite obrazec in nam pošljite vaše povpraševanje. Oglasili se vam bomo v najkrajšem možnem času.