Kontrola pristopa CPC

Kontrola dostopa kot nadgradnja že obstoječega sistema evidentiranja časa je zelo pomemben faktor pri podjetjih, kjer se pravice dostopa velikokrat spreminjajo, ko imate potrebo po večji varnosti zaposlenih ali ko bi radi omejili dostop glede na čas ali določen prostor. Vse to in še več omogoča kontrola dostopa eTM, ki se lahko uporablja samostojno ali v povezavi z sistemom evidentiranja časa eTM.

Glavne funkcionalnosti sistema so omejitev pristopov na določen urnik, kontrola pristopa po skupinah ter dostop po posameznih kontrolerjih in prostorih. Sistem omogoča tudi evidenco prisotnih in evidenco prehodov. Lahko si omislite avtomatsko dodelitev pristopa glede na uvrščen urnik v delovnem času. Ne samo, da boste vedeli, kdo je v podjetju ter kdaj je kdo prišel in odšel, eTM omogoča tudi povezavo na požarno varnost.

Kontrola dostopa se uporablja predvsem v okoljih kjer interakcija uporabnika ni potrebna. Sistem je namenjen za kontrolo štirih vrat. Enoto lahko preko UTP kabla povežete z vašim računalnikom in našo programsko opremo ter na ta način sledite vsem dogodkom in uporabnikom. Naprava se lahko uporablja na zelo frekventnih prehodih.

 

Tehnični podatki:Dimenzije 210x98x51 mm (D x V x Š)
Sistem 32-bitni procesor
Vhodi 9x (senzor vrat 4x, gumb za izhod 4x, alarm 1x)
Izhod Rele 5x (zaklepanje vrat 4x, alarm 1x)
Čitalec RFID 4x Wiegand/RS485
Število uporabnikov
do 100.000
Uporabnik Splošno, VIP, gost, patruljiranje, črni seznam...
Funkcija alarma alarm časovne omejitve odprtja vrat, alarm vdora, tamper alarm
Nastavitve urnika Podpora 128 skupin urnikov, 128 skupin obdobij, 128 skupin dopustov
Vmesnik PC RJ45 (10/100Mbps) LAN 
Zaščita IP55
Napajanje 9-15V DC / 500mA
Montaža Nadometna namestitev ali v elektro omaro (DIN letev)

CPC

Brezplačno testiranje eTM

Izpolnite obrazec in nam pošljite vaše povpraševanje. Oglasili se vam bomo v najkrajšem možnem času.